Kutak za blog

Internet Dnevnik, poznat po nadimku Blog, zavirio je u naš sajt. Našli smo mu mesto gde će moći da se šepuri, reklamira, bude u centru pažnje.

Oblaknatockovima.jpg

Oblak na točkovima

Na mah je beo, na mah crn. Nekad plače, nekad veselo lebdi. Dešava se i da potpuno nestane, a samo nakon nekoliko trenutaka pakuje svoj bekpek i spušta se na točkove. Ne smeta nikome, ne vidi ga niko, on je samo nemi posmatrač. Ali onda nam napiše pismo - o ljudima, o klopi, kulturi, istoriji, nekim samo njemu bitnim stvarima.

Pročitaj više
Enterijer

Dreamcatcherov enterijer

Moj dom je moj raj, moj kancelarijski sto perfektno načičkani znalac. Radost u sebi ne mogu da obuzdam kada su novi izumi u pitanju. Šareni papirići, pisamca, crteži, razglednice, police, fioke, lampe...
Oni dan čine lepšim i lakšim! Sa njima mogu uhvatiti snove!

Pročitaj više
nacineposlastice.jpg

Nacine poslastice

Sedim na keju pored Dunava, tamo gde je najširi u svom toku. Na displeju "iskače" What`s up - Hoćeš li da recepte podeliš sa drugima, da otkriješ tajne svoje kuhinje?! A baš sam čekala da se ohladi kolač u frižideru, onaj za posle podne. Što da ne?! Volim da kuvam, ali ne samo da bi imali šta da pojedemo... Uživam dok spremam i dok gledam ljude kako, zalogaj po zalogaj, prihvataju nove specijalitete.

Pročitaj više
Job seeker Diary.jpg

Job Seeker Diary

Život zaposlene i nezaposlene osobe se znatno razlikuje. Bar je u mom slučaju tako. Sa jedne strane osećaj korisnosti i organizovanosti, stres i novac, a sa druge turska kafa, lakša ishrana, kreativnost, hobiji i beg od depresije praznih džepova. Imam toliko vremena da podelim standardnu priču sa "društvom sa biroa", ali i zaposlenima (kad uhvate spare time). Realnost ili bajka? Isključivo zavisi od čitaoca.

Pročitaj više
Powered by WebExpress